Vi bygger med fokus på detaljer

Akant Aps lægger vægt på professionel service

Har du et byggeprojekt, vi kan hjælpe med?

PRÆCISION, KVALITET OG TILLID

Vi er et selskab, der kommer fra Polen. Aktionæren Akant ApS er ansvarlig i Polen for succesen for virksomheder som Translunar, som var ansvarlig for gennemførelsen af sådanne projekter i Polen som:

  • udførelse af skillevægge af gipsplader og porebeton i Warszawa Radom Lufthavn;
  • renovering af afløbspumpestationer og vandbehandlingsanlæg (3 steder);
  • rastepladser (MOP-klasse I – 2 steder, MOP-klasse II – 3 steder og MOP-klasse III – 1 sted);
  • boligområder (totalt areal af fuldførte projekter 130.000 m2)

Vi er kendetegnet ved gode teknologiske, ingeniør- og udstyrsfaciliteter.
Vi har opereret på det danske marked siden 2021, først som underleverandør. I begyndelsen af 2022 indgik vi et joint venture med et dansk og norsk selskab. Vi bruger erfaringerne, vi har fået på denne måde, i dag som det danske selskab Akant ApS.
Vi er en pålidelig og velprøvet partner. Den er kendt for sin præcision, kvalitet og tillid, som har blevet mottoet for vores selskab. Vi er trygge ved de tjenester, vi tilbyder, og forstår ansvaret, der følger med at udføre de opgaver, der er betroet os.

Vi er specialiserede i at levere projekter udført med den højeste præcision på markedet.

Vi forstår vigtigheden af at levere enestående resultater og en ekstraordinær kvalitet. Derfor har vi samlet et hold af erfarne og dedikerede fagfolk, der er i stand til at levere projekter på et niveau, der overgår dine forventninger.

Vores høje præcisionsteknikker er baseret på det nyeste udstyr og teknologi, som giver os mulighed for at opnå en utrolig nøjagtighed og præcision. Vi er kendt for at levere projekter til tiden og inden for budgettet, og vi er stolte af vores evne til at overgå kundernes forventninger.

Uanset om du har brug for vores ekspertise til en stor eller lille opgave, kan du stole på, at vi vil levere enestående resultater med den højeste præcision. Vi er altid klar til at tage imod dine opgaver og se frem til at samarbejde med dig. Kontakt os i dag, og lad os starte på dit projekt!

AKANT ApS Beton

aktuelle projekter

Akant ApS gennemfører i øjeblikket følgende projekter i Danmark:

Ekspertpartnere er enige om os

Vi har haft et fremragende samarbejde med Akant APS inden for betonarbejde og betonkonstruktioner. Deres ekspertise og professionalisme har været imponerende, og vi kan varmt anbefale dem til ethvert projekt inden for betonarbejde.

Fredrik, Mark & Energibyggarna i Göteborg AB

Akant ApS har været en pålidelig samarbejdspartner på flere betonprojekter, vi har arbejdet sammen om. Deres høje faglige standarder og engagement i kvalitet har gjort dem til et af vores foretrukne valg, når det kommer til betonarbejde og betonkonstruktioner.

Frank

Vi har haft flere vellykkede samarbejder med Akant ApS om betonprojekter. Deres dygtige hold har altid udført arbejdet med stor omhu og præcision. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil gerne anbefale dem til andre byggefirmaer.

Tim

Akant ApS har udført betonarbejde for vores firma, og vi har været meget tilfredse med deres præstationer. Deres professionelle tilgang, nøjagtighed og evne til at overholde tidsfrister har gjort dem til en pålidelig samarbejdspartner. Vi anbefaler dem gerne til andre byggefirmaer, der har behov for betonarbejde og betonkonstruktioner.

Frederik

Vores partnere

Vi samarbejder kun med partnere, der leverer tjenester og produkter af højeste kvalitet.

Kontakt os

Har du et projekt vi kan diskutere sammen